pe. tammi 17th, 2020

Teidän vikanne

Vaikeina aikoina punnitaan kaikkien sydän. Mitä me olemme yhdessä? Tai mitä 55Bets sinulle oikeasti merkitsee?

Jokainen valitsee itse.

Silti on vain 55Bets.

Näytä itsellesi ja muille, oletko oikeasti 55Bets.

Milloin täällä on muka luovutettu?

Nyt on auki uudet sivut, joissa sama sisältö, mutta ehkä hieman selkeämmin. Se miksi näin pieneen muutokseen meni aikaa viikko, on teidän vikanne. Teillä ei ole sydäntä, jotta me voisimme tehdä asiamme nopeammin tai paremmin. Teistä johtuen, emme ole me, vaan vain 55Bets.

No, oikeasti emme syytä teitä. Koitimme vain, miltä tuntuu olla HC TPSn johdossa tai SoMe-tiimissä. Käytännössä yllä oleva on heidän twiittinsä sisältö.

HC TPS twiitti 13.10.2019

Erikoinen ulostulo joukkueelta, joka on juuri valahtanut sarjan viimeiseksi. Usein tuossa kohtaa astuu johtaja, oli se pelaaja, valmentaja, urheilutoimenjohtaja tai kuka vain seurasta esiin, ja ilmoittaa että vastuu on minun. Nyt pitää tehdä muutos.

Voin antaa esimerkin. Se olin minä. Minä unohdin ilmoittaa palveluntarjoajalle uuden sähköpostin, johon voi laskun lähettää. Minun unohdukseni vuoksi www.55bets.net meni kiinni pariksi päiväksi. Sillä ei lopulta ollutkaan mitään tekemistä päivityksen kanssa, vain erikoinen sattuma, että päivitys ja laskutuskausi päättyi samalla päivämäärällä.

Nyt katsotaan eteenpäin, ja käännetään kurssi voitolliseksi.

HC TPS, huomasitteko, ei ollut vaikeaa.