su. joulu 8th, 2019

Liiga 1.11.

Perjantain kunniaksi Liigassakin pelataan peräti 7 peliä. Jyväskylässä, Tampereella, Raumalla ja Lahdessa kertoimet osoittavat olevan vain yhden suosikin, kun taas muualla mennään tasaisemmin. Porissa ehkä pisteiden osalta tärkein peli, kun Ässät ja Sport koittavat saada putkiaan poikki.

Useampi ottelu meinaa taas hassuttelua, joten mennään suoraan asiaan. Suosikeista valitaan pelaajat, ja koska voidaan MEGAhassutella, otetaan myös Hämeenlinnan pelistä kotijoukkueelta yksi pelaaja.

Lapulle tänään siis:

Jere Innala, HPK. Innala oli alussa vaisu, mutta nyt on jo kahden pelin maaliputkikin käynnissä. Hyvä liike ja hyvä laukaus.

Matias Maccelli, Ilves. Mielenkiintoinen kaveri kyllä. Veivaa, vääntää ja kääntää. Ei ehkä kovin itsekäs, mutta eiköhän maalin tänään tee?

Petrus Palmu, JYP. Entinen TPS-pelaaja. Tähän voisi käyttää sen sanonnan, missä kuvataan vanhan pelurin maalia vanhaa joukkuetta vastaan, mutta kun ei muista mikä se oli..

Jonne Tammela, Lukko. On niitä pelaajia, kun yllättänyt täysin. Nopea, vahva ja välillä menee sinne maalille, vaikka edessä olisi mitä.

Niko Ojamäki, Tappara. Maalintekijä, joka alkanut myös syötellä. Tapparan runsauden pulasta taas valittiin vain joku.

26*1€ järjestelmä. Kertoimet välillä 2,9 ja 3,95. 2/5 tuo hiluja kun taas 5/5 tuo 1444€.

Hassuttelun lisäksi nuo suosikit, eli JYP, Ilves, Lukko ja Tappara ovat hyviä kohteita, varsinkin JYP, joka kohtaa Tirrottoman Tepsin.