pe. tammi 17th, 2020

Liiga 13.11.

Pitkästä aikaa taas Liiga-kiekkoa tarjolla. 4 ottelua, joten hassuttelulle on paikka, ja sehän käytetään.

Tampereella Ilves isännöi Sporttia, jotka kummatkin ovat tunnettuja siitä, että niiden pelissä syntyy maaleja. Eli jos jostain löytyy hyviä kertoimia Over-vedoille, kannattaa iskeä kiinni. Ilves on myös suuri suosikki voittamaan pelin.

Jyväskylässä JYP kohtaa puolustustaan vahvistaneen Lukon. Sinänsä mielenkiintoinen ottelu, koska oikeastaan molemmat joukkueet ovat pelanneet hyvin, mutta hieman näyttäisi käsijarru raahaavan. Eli parempaankin pystyvät, mutta ei kai tässä vielä kiire ole? JYP on kertoimien mukaan suosikki, mutta kyllä Lukkoakin tekisi mieli lapulle tunkea.

KalPa ja Jukurit kohtaavat Kuopiossa. Ennakkoon ottelusta ei ole maali-iloittelua tulossa. Toki kun tämän mainitsin, siitä saattaa tulla runsas maalisinkin. KalPa on suosikkina kertoimissa, eikä siihen oikein muuta sanottavaa olekkaan.

Lahdessa sitten onkin Pelicanssilla taas todistettavaa, ettei viime kausi ollut sattuma, ja nyt mennä todellisella tasolla. EIlen jo lämmitellyt KooKoo pelaa siis toisen pelin kahteen päivään. Lienee etu, koska taukoa ollut ennen rupeamaa. Myös kertoimet antaa ymmärtää, että KooKoo on suosikki.

Näistä siis pitäisi lapulle neljä maalintekijää löytää. Ja löytyikin, ne ovat:

Teemu Rautiainen, Ilves. Ilveksen ykkönen ollut tehokas. Rautiainen kuitenkin siinä pieni pettymys. Jossain vaiheessa ketsuppipullo aukeaa, ja tänään olisi hyvä sauma siihen.

Jonne Tammela, Lukko. Westerholmin kaksoset tuli Liigaan, ja ovat tehneet itsensä jo kovin tunnetuksi. Kolmatta pyörää siihen kenttään on etsitty ja vuorollaan siinä kaikki käy. Tammela tänään vuorossa. On myös näyttänyt, että on hyvää Liiga-tasoa.

Aleksi Klemetti, KalPa. KalPan hyökkäyksessä ei varsinaista maaliruiskua ole, mutta tasaisuutta sitäkin enemmän. Kultakypärän rinnalla on myös hyvä pelailla, ja Klemetti on tehnyt vaikutuksen alkukaudesta ainakin minuun. Jukurit lienee vastaan tulija tänään.

Andrei Hakulinen, KooKoo. Liiga-asiantuntija Ismo Lehkonen sanoi, että Hakulisen tyypillinen maali syntyy maalinedestä ja maata pitkin, koska ei osaa nostaa. Myöskin jos vetää kauempaa, ehtii itse luistelemaan maskiin. Tänään lienee sellainen peli, jossa nämä avut ovat hyödyksi. Maalin edessä väännetään.

Kertoimet Unibetilla ovat 3,3 ja 4,8 välillä. Järjestelmä 11*1€ sisään ja 2/4 voittaa hiluja, muilla tulee enämmän ja 4/4 tuo noin 440€.

Lisäksi siis lapuille etsitään hyvää kerrointa näistä: Ilves-Sport over 4,5 maalia, KalPa ML sekä Lukko X2. Jos ei löydy, ei pelata. Unibetilta löytyy ainakan kahdeen jälkimmäiseen kivat kertoimet.