pe. tammi 17th, 2020

Liiga 13.12.

Maajoukkuetauon toinen Liiga-kierros pitää sisällään peräti 7 ottelua. Kokoonpanoja katsoessa pistää miettimään, että hyvä nuorille että pelataan, mutta ehkä fanina hallille meneminen saattaisi vaatia enemmän kuin muilla kierroksilla. Esimerkiksi HIFK on tänään aika erikoisella kokoonpanolla liikkeellä.

Joka tapauksessa kokeillaan taas MEGAhassuttelua, kun keskiviikkona se jäi harmittavasti vain kahteen osumaan. Saadaan siis sieltä hieman halvennusta harrastukseen.

Itse ottelut ovat kyllä otollisia maali-iloitteluille, mitä katsoo aiempia kohtaamisia näillä ottelupareilla. Kokoonpanot tietenkin ovat muuttuneet muutenkin, mutta hyvältä näyttää kuitenkin maalien suhteen.

Koska alle kahden kertoimia ei tarjota kuin Lukolle ja KooKoolle, niin tasaisia ottelupareja tänään kaukalossa. Siksi ei siis mitään syväluotaavaa itsensä nolaamista tänään tehdä.

Lapulle ruksitaan seuraavat ukot:

John Persson, SaiPa. Vaikkei Jukurit edelleenkään ole huono joukkue, on pitkä tappio putki päällä. SaiPalla taas Zaborsky ja Ramstedt hinaa joukkuetta pudotuspeleihin huonon alun jälkeen. Tänään Persson tehokaksikon kanssa samassa kentässä.

Trevor Mignoia, KooKoo. Pelsutkaan ei ihan ole vakuuttanut viime aikoina. KooKoo puolestaan on. KooKoon ulkomaalaiset ovat olleet vahvoja.

Aku Räty, Kärpät. Rädyn veljekset ovat olleet ihan kivasti esillä koko kauden. Nyt kun ykköskenttä puuttuu, varmasti tulee lisää vastuuta. Ylivoimallakin.

Teemu Rautiainen, Ilves. Tampereen paikallisessa kohtaa alkukauden vahvin joukkue, ja tämän hetken vahvin joukkue. Ilveksellä hirmu putki päällä, eikä tänään taida Tapparasta olla vastusta.

Antti Kalapudas, JYP. Ehkä se TPS ei nouse tällä kaudella. JYP taas sai Sportista kovan pelurin vahvistamaan rivejä. Myös JYP kärsinyt kentän verran maajoukkueelle. Hyvä siis katsoa mihin uudesta miehestä onkaan?

Kertoimet Unibetilla 2,63 ja 5,1 välillä. 26*1€ järjestelmä, jolloin 2/5 tuo jo hiluja, 3/5 voitolle ja 5/5 peräti 2550€.

Toiseen hupilappuun puskin 2€ sille, että kaikissa peleissä tulee yli 4,5 maalia. Eihän sitä koskaan tiedä?