pe. tammi 17th, 2020

Liiga 15.11.

Tänään pelataan 6 ottelua Liigaa. Rehellisesti sanoen, ne pelit ei seurannassa ole, kun samaan aikaan Huuhkajat on tekemässä lapsuuden utopiasta totta. Arvokisat, joita huhujen mukaan on pelattu ennenkin.

Koska ajatukset ei pysy kovin hyvin kasassa, kun päässä pyörii Sparvin ja Kamaran keskikentän dominointi ja Arajuuren hymy (ja SE tuuletus!), tänään vedetään suoraan esiin MEGAhassuttelun nimet. Ne ovat:

Philippe Cornet, HPK. Kerho lähtee kovana suosikkina peliin. Ässiä vastaan kuitenkin maaleista pitänee maksaa enemmän kuin muita häntäpään joukkueita vastaan. Cornetilla on sellaista valuuttaa.

Arttu Ruotsalainen, Ilves. Tampereen täysi jäähalli varmasti kokee hienoja hetkiä. Rakkaat viholliset kohtaa, ja taustalla mesoaa Huuhkajien ottelu. Heljanko oli epävarma CHL pelissä ja vaihdettiin melkein heti pois. Tänään aloittaa, ja Ilves on kovassa iskussa. Mitenkähän käy?

Aleksi Klemetti, KalPa. TPS on uuden alun edessä. Riittäkö se? KalPa jurnuttaa tasapaksua kautta, joten mittari on kova. Olisko KalPa liian kova ensimmäiseen uuteen TPS-peliin?

Julius Junttila, Kärpät. Pelicans voitti tauon jälkeen ensimmäisen ja tärkeän pelin. Vielä on matkaa kuitenkin Kärppien tasolla. Kärpät pommittaa niin monella kentällä, että Pelicans taipuu.

Toni Koivisto, Lukko. Virta on erottanut kaksoset eri kentällisiin. Löytyyköhän niin uusi vaihde Lukon peliin, sillä sen kaipuuta tuntuu olevan. Koivisto on nyt myös uudessa ketjussa.

Kertoimet Unibetilla 3,3 ja 4,1 välillä. 26*1€ järjestelmä. 2/5 tuo hiluja, 3/5 voittoa ja 5/5 peräti 2550€.

Muita vetoja ei nyt kykene laittamaan, kun tilastot ei jää päähän.