pe. tammi 17th, 2020

Liiga 2.11.

Liigassa 6 ottelun ilta. Eilinen MEGAhassuttelu toi 60€ voiton, joten hassutella voi tänäänkin, vaikka pelit ovat ärsyttävästi alkamassa 3 eri aikaan. Kolme peliä kello 17, yksi kello 18 ja kaksi kello 18.30.

Kierros on kaiken kaikkiaan aika kinkkinen. Ihan selvää suosikkia ei löydy mistään. Ehkä Oulussa Kärpät on vahva ja vastustaja Lukko hieman vaisumpi kuin viikko sitten. Eilinen peli oli hallussa, mutta Jukurit tuli nopeasti tasoihin.

Joka tapauksessa valitaan tänään pelaajia, joilta odotetaan maaleja, oli niitä tullut viime aikoina tai ei. Lapulle siis:

Vadim Pereskokov, Jukurit. Eilen Henritiuksen kenttä oli arkkitehtinä pikanousussa Lukkoa vastaan. Kotona vastassa Ässät, jolla ei viime aikoina ole kulkenut.

Kim Strömberg, KooKoo. Kovin tasaiselta vaikuttava peli. JYP kuitenkin laittanut Ruusun maaliin. Odotusarvoisesti siis KooKoo vie maalivahtien kamppailun, vaikke Ruusu huono olekkaan.

Charles Bertrand, Tappara. Sniper iski eilen kaksi, joista ensimmäinen oli sellainen, että näki maalintekijän olevan kyseessä.

Jesse Puljujärvi, Kärpät. Toinen sniper. Laukoo eniten Liigassa. Lammikko ja Pyörälä sopii täydellisesti samaan kenttään.

Teemu Lepaus, Ilves. Melkein olisin valmis sanomaan, että TPS voittaa tänään kotonaan, mutta ei se puolustus eilenkään vielä hyvältä näyttänyt. Ilves taas latoi eilen maaleja liukuhihnalta. Siksi vielä tänään vieraat vie voiton.

26*1€ järjestelmä, Kertoimet 2,05 ja 4,1 välillä. 2/5 saa hiluja, 5/5 taas tuo 1350€.