pe. tammi 17th, 2020

Liiga 20.12.

Otetaan tänään vuoden viimeinen MEGAhassuttelu, koska ei ole viime aikoina kulkenut. Sen verran huonosti mennyt, että tänään kaivetaan ämpärin pohjalta pelaajat, ja haetaan isoa pottia.

Itse Liigassa on 7 ottelun kierros, jossa aika monessa pelissä on kertoimien mukaan suosikki, joissain jopa valtaisa suosikki. Nuorten maajoukkueeseen valitut kaverit puuttuvat tänään kokoonpanoista, joten pieniä muutoksia saattaa voimasuhteissa olla.

Koska kaivetaan pohjalta, käydään läpi ainoastaan ne pelit, joista lapun pelaajat löytyivät.

Miska Siikonen, JYP. Tehoilla 7+13 kakkoskentässä ja maajoukkue valinta ei välttämättä ole ihan pohjilta. Mutta kysymys kuuluu, onko sentteri tärkeämpi hyökkäys- vai puolustussuuntaan, kun laiturit ratkoo pelejä illasta toiseen? Tänään luotetaan siihen, että tökkää kiekon verkkoon Ilvestä vastaan, joka toki vahvistuu Meskasella, mutta heikkenee nuorten MM-joukkueen pelaajien verran. Peli saattaa olla runsas maalisin tänään.

Tuomas Vartiainen, KalPa. Tehoilla 4+3 operoiva laituri pelaa kakkoskentässä ja on tehnyt puolet maaleistaan tässä kuussa. HPK lienee suosikki tässä pelissä, mutta Kuopiossa HPK ei varsinaisesti ole menestynyt. Ja KalPa voitti kotonaan HIFKinkin pari kierrosta sitten.

Libor Sulak, KooKoo. 8 peliä, joissa tehot 3+2. Ei huono saldo pakille. Vetelee niin useasti, että voisi luulla vetonapin jääneen pohjaan. SaiPalle ei kertoimien mukaan tässä pelissä liikoja toiveita anneta. Myös maaleja ennustetaan syntyvän.

Robin Press, Lukko. Listan toinen pakki, jonka tehot 6+14. Pelannut ennen hyökkääjää. Ollut Lukolle se suurin löytö tähän kauteen, tai ainakin lähellä sitä. Sport ilman paljon pelannutta Hovista ei välttämättä tänään suosikki olisi, vaikka Lukolla ei kulkisikaan. Toki avaamista ollaan kritisoitu viime aikoina, joten kova karvaus voisi Sportilta olla hyvä veto. Toki epäonnistuessaan varmistaisi kohtalon.

Sami Moilanen, Tappara. Neloskentän laituri, tehot 4+5. Pelicansille ei oikein pisteitä ennakkoon lupailla. Kotikerroin kun on siellä neljän yläpuolella, voidaan puhua vieras suosikista. Kun sitten Tapparalta haetaan kerrointa, pitää mennä kauas, jotta semmoisen löytää. Toki kenttä Moilanen-Jasu-Vauhkonen voisi olla jossain joukkueessa vaikkapa kakkonen.

Kertoimet löytyy Unibetilta, ja ovat 4,35 ja 5,4 välillä. 2/5 tuo siis melkein omat takaisin, ja 5/5 toisi peräti 6980€. Maistuisi.

Lisäksi lapulle laitetaan tänään Tapparan suora voitto (kerroin 1,64), Lukon suora voitto (kerroin 1,71) sekä HIFKin suora voitto (kerroin 1,78). Nämäkin siis Unibetin kertoimia. Alta pääsee tarkistamaan tämän hetkiset kertoimet.