su. joulu 8th, 2019

Liiga 31.10.

Torstai-ilta tarjoaa vain yhden Liigaottelun. Siinä kohtaa Lappeenrannassa Saipa ja HPK.

Siinä missä SaiPa on jo kolmen ottelun voittoputkessa, on HPK pelannut melkoista vuoristorataa tuloksellisesti. Yhden tai kahden pelin voitto ja tappioputkia tulee vuorotellen.

Sarjataulukossa kotijoukkue on viidentenä, ja voi voitolla nousta kolmenneksi, toki pelin enemmän pelanneena, mutta silti. HPK taas kahdeksas ja voitto tietäisi SaiPan paikalle nousua. Puhutaan siis kaiken kaikkiaan tärkeistä pisteistä, koska sijoitukset ovat niin pienillä eroilla tässä vaiheessa, ja pisteiden menettäminen voi olla kallista lopussa.

Tilastot kertovat taas niin kimurantista pelistä, ettei varsinaisesti tule juuri mitään nerokasta vetoa mieleen. Viime peleissä joukkueet miltei identtisissä tilastoissa, on voittoja, on tappioita, on overia ja on underia.

Hassuttelujakin oli jo ikävä, joten sitten keksin. Ainakin Unibetilta löytyy kohta: Pelaajan pisteet- Se auki, ja katsomaan kenen pisteelle löytyy hyvä kerroin ja millaista saldoa ukot on tehneet. Ja hitto mitä löytyi. Viime peleissä loistaneen Tomas Zaborskin pisteelle kerroin 1,68.
Se lapulle ja sohvalle odottamaan peliä!

Kolmen pelin pisteputkessa. Viime pelissä voittomaali ajassa 59.59. Ylivoimalla kentällä. Ehdoton ratkaisupelaaja joukkueelle. Ja viimeiseen kolmeen peliin 13 laukausta. Se on aika paljon yli kauden keskiarvon, joka oli ennen näitä kolmea ottelua noin 2,5 laukausta per peli.