pe. tammi 17th, 2020

Mestareiden Liiga 5.11.

Tiistai-iltaa piristää Mestareiden Liiga, ja mahdollisesti kaksi nähtyä peliä sieltä. Pelithän nykyään alkaa kahteen aikaan, jolloin on mahdollista katsoa illan aikana kaksi peliä.

Peliajatuksetkin löytyy kumpaankin alkamisaikaan, joten jännitystäkin saa koko illaksi.

Kello 19.55 pelinsä aloittavat Barcelona ja Slavia Praha. Pari viikkoa sitten Barca haki pisteen 2-1 voitolla Prahasta vaikkakin tilastoihin merkittiin kaksi Prahan maalia. Ikävä kyllä toinen meni omiin.

Joka tapauksessa Praha vei esimerkiksi maalintekoyrityksen selkeästikin, eikä sitä tässä lohkossa yrityksen puutteesta voi syyttää. Inter, Dortmund ja Barcelona samassa lohkossa voisi aiheuttaa monelle joukkueelle muutakin, kuin arvonnan naurun törähdykset. Praha on taistellut jopa pisteen tästä lohkosta.

Ihan voittoon asti ei kuitenkaan tänään luoteta, mutta kohde, jossa molempien maalin teosta kysytään, saa vastaamaan kyllä. Kerroin 1,91 ilahduttaa kovinkin. Kun huomioidaan, että Barca tulee peliin 3-1 tappio La Ligasta niskassaan.

Kello 22 saman lohkon toisessa pelissä kohtaa Inter ja Dortmund. Kun miettii mistä joukkueet ovat tunnettuja, puhutaan kovin hyökkäävistä joukkueista. Interin isännöimä pari viikon takainen peli toki huono esimerkki tästä. Joukkueet sai aikaan yhteensä yhtä paljon maalintekoyrityksiä, kuin Barcelona Prahaa vastaan, joka siis oli heikompi määrä siinä pelissä.

Dortmund hävisi tuon pelin, mutta kehtaako se lähteä ”Keltaisen Seinän” edessä muuta kuin hyökkäämään? Tuskin. Se taas tuo Interille mahdollisuuden vastaiskuihin, vaikka joukkue ei ehkä niistä tunnettu olekkaan. Voittajaa tai maalien määrää on vaikeata ennakoida, mutta maaleja varmasti syntyy. Ja ajatuksena olisi, että tässäkin pelissä syntyisi molemmille joukkueille. Tässä pelissä kerroin sille toki on vain 1,68, mutta se kelpaa tänään.